24/09/2023

eduTV Android aplikacija

Nova era televizije – omiljeni TV sadržaji na dodir od vas!

Volite da se opuštate uz televizijski program, a niste uvek u prilici da pogledate omiljenu emisiju na TV-u? Da li ste spremni da promenite način na koji gledate televiziju?

Zaboravite na sedenje ispred TV-a! Iskusite nešto potpuno drugačije u oblasti obrazovanja na ovim prostorima.

Osnovali smo edukativnu televiziju podržanu najsavremenijim tehnologijama i kreirali eduTV Android aplikaciju za praćenje emisija, vesti, tutorijala i predavanja.

eduTV Android aplikacija vam omogućava pristup jedinstvenoj obrazovnoj televiziji kod nas – preko Vašeg Android telefona ili tablet uređaja. Preuzmite aplikaciju besplatno.

TV program kad god poželite!

Bilo da ste kod kuće, u kafiću, u gradskom prevozu ili na ulici, sada možete da pratite televizijski program gde god da se nalazite. eduTV aplikacija proširuje iskustvo tradicionalne televizije, smeštajući svoj celokupan program – na samo jedan dodir od vas.

Svaki dan možete naučiti nešto novo, a u isto vreme se i dobro zabaviti. Gledajte omiljene emisije i pristupite korisnim predavanjima i tutorijalima. Pratite aktuelnosti iz sveta nauke, obrazovanja, tehnologije, dizajna, biznisa, kulture, umetnosti i mnogih drugih oblasti. Ono što je najvažnije, to sve možete raditi kad god poželite.

Pratite eduTV uživo

Zaglavljeni ste na putu do kuće, a počinje vaša omiljena eduTV emisija – jednostavno se uključite preko aplikacije koju imate na svom telefonu! Više ne morate da sedite ispred TV ekrana da biste gledali televiziju. Svoje omiljene emisije, kao što su Super nauka, COOLtura, eduKARIJERA, Veliki umovi, Hi Tech ili Zvučni zid, od sada možete uživo pratiti preko live streama, nezavisno od mesta gde se nalazite. Dovoljni su samo internet konekcija i smart uređaj.

Preuzmite aplikaciju odmah

eduTV Android aplikaciju možete besplatno preuzeti preko Google Play prodavnice.

Ako želite da svakodnevno učite i usavršavate se, isprobajte praktičnu i modernu eduTV Android aplikaciju!