Časopis Liceulice je nastao na inicijativu našeg poznatog glumca i uspeo je da promeni živote mnogih koji su živeli na margini društva.


Magazin Liceulice postoji sedam godina i spada u ulične novine – koncept koji je odavno razrađen u svetu. Osnovan je sa ciljem da doprinese socijalnoj emancipaciji, ekonomskoj, kulturnoj i socijalnoj inkluziji i smanjenju siromaštva.

Prodaju ga pripadnici marginalizovanih grupa koji teško dolaze do posla, a 50% od svakog podatog primerka ide prodavcu kao zarada.
Saznajte na čiju inicijativu je nastao časopis i sa kojom idejom, kako se razvijao i koliki su danas tiraži. Otkrijte ko su prodavci magazina Liceulice i kako funkcioniše redakcija časopisa.

Za eduKOLAŽ govorili su urednik magazina Liceulice Bojan Marjanović, koordinatorka u distribuciji Milica Martinović i koordinator programa podrške za prodavce Marko Tomašević. Upoznajte i Svetlanu Petrović, koja se pre 9 meseci priključila mreži prodavaca i kojoj je prodaja magazina postala glavna preokupacija.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime