Kraljevska porodica Karađorđević ugostila je na Belom dvoru više od 500 najboljih maturanata, a kompanija LINK group je pripremila posebno iznenađenje – 20 ITAcademy stipendija za đake generacije 2016/17.

Tradicionalni prijem za najbolje učenike, na kom su domaćini Nj.K.V. prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina ugostili najbolje učenike iz Srbije i Republike Srpske, održan je 30. juna na Belom dvoru, 16. godinu zaredom.

Kompanija LINK group kao partner Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra đacima generacije pripremila je posebno iznenađenje – 20 stipendija za jednogodišnje školovanje na ITAcademy.

Svi zainteresovani đaci generacije mogu da se prijave na sajtu ITAcademy popunjavanjem formulara putem sledećeg linka: https://www.it-akademija.com/akcija/itacademy-stipendije/.

Krajnji rok za prijavu je 15. jul, do 23:59h, nakon čega će komisija odabrati 20 najboljih kandidata u skladu sa iskazanim interesovanjima i uspesima učenika. Deset dana nakon isteka roka za prijave, 25. jula, biće objavljena imena dobitnika stipendija, koje će izabranim đacima biti uručene u subotu, 2. septembra, u 12h na svečanom prijemu na Belom dvoru.

ITAcademy, koja radi po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge univerziteta, pored znanja za najtraženije IT oblasti, svojim polaznicima obezbeđuje i stručna Cambridge, Microsoft i Adobe zvanja. Stipendisti mogu online da pohađaju odabrani kurs, pomoću najsavremenije platforme za učenje na daljinu.

Nakon uručenja stipendija, 20 đaka sami biraju odsek i smer koji bi pohađali, a mogu dobiti i stručne konsultacije prilikom odabira smera.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime