U intervjuu za eduTV, naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen govorio je o svojoj posvećenosti tome da se mladi danas okrenu sportu i o potrebi da se promoviše vaterpolo i javnosti pošalje lepa poruka.

Poslednjih nekoliko meseci, Nikola Rađen se posvetio projektu promocije i realizacije kampa vodenih sportova – Number one. Obišao je više od 20 gradova u Srbiji, družeći se sa mališanima na trgovima, u školama i na bazenima.

Kamp Number One ima za cilj da popularizuje sport, ali predstavlja i odličan način da se mladi zabave i upoznaju šampione, naše zlatne delfine i ostale sportiste koji su tokom karijere osvajali medalje.

Od 15. jula do 12. avgusta, u četiri smene od po nedelju dana, deca iz raznih delova Srbije će moći da se rashlađuju i zabavljaju u ovom kampu, a njihovi treneri će, pored Dejana Savića, najboljeg svetskog trenera, biti i naši zlatni vaterpolisti: Filip Filipović, Sava Ranđelović, Duško Pijetlović, Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Miloš Ćuk, Milan Aleksić i mnogi drugi.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime