Više od 120 iskusnih medijskih profesionalaca iz oblasti novinarstva, marketinga i odnosa s javnošću biće ušesnici BG Media Festivala, koji se održava od 1. do 3. decembra u hotelu Crown Plaza.

Na ovom skupu informativno-obrazovnog karaktera o budućnosti žurnalizma, marketinga i odnosa sa javnošću govoriće urednici, novinari, marketing i PR menadžeri, predsednici i direktori novinarskih udruženja, medijskih kuća i agencija za marketing i odnose sa javnošću.

Stručnjaci će kroz diskusije ukrštati svoja mišljenja o razvijanju medija, komunikacija i marketinga u budućnosti, sa akcentom na balkanski region.

Održaće se 34 panela, istovremeno u tri sale, tako da će posetioci imati priliku da u svakom trenutku izaberu koji od tri panela će pratiti.

Biće reči o blogovima, maketingu, YouTubeu, sportu, modi, muzici, zdravstvu, alkoholnoj industriji i humanitarnim akcijama.

eduTV na BG Media Festivalu

Među učesnicima festivala je i glavna i odgovorna urednica i direktorka programa Obrazovne televizije eduTV Bojana Janković, dok je naša novinarka Katarina Lazarević jedan od moderatora festivala.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime