Marketing Workshop, studentska organizacija Ekonomskog fakulteta u Beogradu, i ove godine organizuje Dane Marketinga.  

U prostorijama Ekonomskog fakulteta u Beogradu 11, 13. i 14. decembra publiku očekuju razgovori, edukativan program i razmena ideja u okviru tradicionalnih Dana Marketinga.

Pod sloganom „Game of emotions“ program će biti otvoren Reklamijadom. Publika će 11. decembra od 20h moći da uživa u smešnim, poučnim i interesantnim reklamama iz prethodnog perioda. Osim zabavnog, Reklamijada ima i humanitarni karakter – kao i prethodnih godina, sav prihod od ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe. Ove godine sredstva će biti uplaćena fondaciji Sergeja Trifunovića „Podrži život“.

Edukativni program Dana Marketinga

Edukativni deo programa 13. decembra u 20h otvoriće Anđelka Ducić (CEO, marketing direktor u kompaniji Symbiotica). Tema njenog predavanja biće „Kako započeti karijeru u digitalnom marketingu”.

Nakon toga, u 21h, govoriće Ivan Stanković (direktor reklamne agencije Communis i autor knjige „Kakodalogija”). Tema će biti „Kako primetiti, zgrabiti i razviti prilike koje ti život pruža”.

Sledećeg dana, 14. decembra, u 18h, Ivan Minić (Managing Partner u Pixelita Designs) otkriće – „Šta sve možeš online kad si mali biznis”. Ivan je poznat po sajtu „MojaFirma”, forumu „Burek“, kao i po igrici „ConQUIZtador“.

Uslediće izlaganje Vesne Vlatković, (Marketing i PR Manager u „A hoteli”), a njena tema je „Komunikacija se uči”.

Edukativni deo projekta će zatvoriti Tanja Petrović (Marketing Director u kompaniji Coca-Cola) i kroz temu „Marketing u kompaniji Coca-Cola“ otkriti kako izgleda voditi tim u velikim korporacijama.

Više informacija o događaju možete naći na Facebook stranici Marketing Workshop i na sajtu www.marketingworkshop.rs.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime