Na 4. PAFF-u očekuje vas 70 autorskih dugometražnih i kratkih filmova iz celog sveta.

Pančevo Film Festival – PAFF je internacionalni takmičarski festival autorskog dugometražnog i kratkog filma, čije će se četvrto izdanje održati od 6. do 10. septembra na više lokacija u Pančevu. U okviru festivala biće prikazano sedamdesetak filmskih ostvarenja iz svih krajeva sveta.

Festival obuhvata sedam filmskih programskih celina i brojne prateće programe: radionice (Mali Film), master klasove portugalske rediteljke Salome Lamas (prošlogodišnje dobitnice nagrade Svetionik za najbolji film „Eldorado XXI”) i austrijskog dokumentariste Nikolausa Gejrhaltera, izložbu stripova produkcije Fijuk, koncerte (Nežni Dalibor, Consecration) i žurke (DJ Rudar, Tamara Dinka, Bagherra, WC7, Fantom i Bojan (VHS), Pikili karaoke).

Manifestacija počinje svečanim otvaranjem u sredu, 6. septembra, u 20:30 u Dvorani Kulturnog centra Pančeva, projekcijom dugometražnog prvenca mlade hrvatske rediteljke Hane Jušić Ne gledaj mi u pijat, dok će festival zatvoriti film Rekvijem za gospođu J u režiji Bojana Vuletića.

Ulaz na sve filmske projekcije i prateće programe je besplatan, a više informacija o festivalu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.pancevofilmfestival.com.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime