Premijerom filma Borg i Mekenro najavljen je i tradicionalni humanitarni teniski turnir poznatih, na kojem će učestvovati i novinarka eduTV-a Katarina Lazarević.  

Premijera filma Borg i Mekenro o čuvenom rivalstvu teniskih legendi koje je obeležilo jednu epohu održana je i u Beogradu. Lik Bjorna Borga tumači Sverir Gudnason, mlada filmska zvezda iz Švedske, a Džona Makenroa, njegovog ljutog rivala, a zatim velikog prijatelja, igra popularni američki glumac Šaja Labaf. U filmu se pojavljuje i Borgov sin Leo, koji igra mladog tenisera na početku karijere. Ovaj, po mišljenju kritike jedan od tri najbolja sportska filma svih vremena, od danas je na repertoaru u preko 20 bioskopskih dvorana širom Srbije.

Ovom premijerom ujedno je najavljeno i održavanje 16. humanitarnog Porše teniskog turnira poznatih ličnosti Srbije, koji se održava na terenima TC Novak za vikend, 30. septembra i 1. oktobra. Mečevi će se oba dana igrati od 10 do 17 časova, uz slobodan ulaz i brojna iznenađenja i nagrade za publiku. Humanitarni fond turnira će po prvi put biti uručen udruženju „Uvek za decu“. Klinike za onkologiju u Beogradu.

Na turniru će učestvovati i novinarka eduTV-a Katarina Lazarević, a rekete će ukrstiti i Savo Milošević, Gagi Jovanović, Milan Kalinić, Milan Vasić, Kiki Lesendrić, Niggor, Andrej Kulundžić, Marko Vidojković, Irena Mišović, Ivan Stanković, Igor Miklja, Darko Udovičić, predstavnici gradske vlade i mnogi drugi.

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime