Kompanija FCA Srbija pokrenula je nagradni konkurs za inovacije na temu „Automobil tvoje budućnosti”. Konkurs je namenjen milenijalcima i nosi naziv „I AM FCA – Innovation Award for Millennials”.

Kompanija FCA Srbija pokrenula je nagradni konkurs namenjen studentima na kome želi da čuje mišljenje milenijumske generacije i da nagradi inovativne ideje o automobilima u budućnosti.

Konkurs je deo globalne inicijative „I AM FCA – Innovation Award for Millennials”, koja se već godinama uspešno sprovodi u Italiji. Sada i studenti osnovnih i master studija Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta u Beogradu i Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu mogu da učestvuju na ovom konkursu popunjavanjem formulara na sajtu www.fiatsrbija.rs/i-am-fca.

Neke od ideja milenijalaca koje je kompanija usvojila nakon konkursa u Italiji u vezi su sa održivim razvojem, očuvanjem životne sredine, vremenskom uštedom u različitim procesima, sigurnošću i individualnim potrebama vozača.

Kako da učestvujete na konkursu?

Prvi zadatak za studente u Srbiji koji žele da se prijave jesu odgovori na četiri pitanja – kako vide promociju novih tehnologija FCA Grupacije, kakav bi automobil budućnosti oni želeli, koja je uloga automobila u društvenom i digitalnom životu milenijalaca i na koji način bi oni zajedno sa FCA Grupacijom unapredili automobil budućnosti.

Nakon ove faze, proces selekcije se nastavlja uz pomoć stručnog žirija (Innovation board), da bi dvanaest finalista dobilo mogućnost da svoje ideje dodatno razradi u formi kratkih video-prezentacija. U samom finalu, šest pobedničkih ideja, vrednovanih na osnovu njihove originalnosti, izvodljivosti i održivosti, biće nagrađeno i posebno predstavljeno.

Finalisti će biti nagrađeni na završnoj ceremoniji u fabrici FCA Srbija u Kragujevcu, koja će biti organizovana na proleće 2018. godine. Glavne nagrade su šestomesečne prakse u kompaniji FCA Srbija, korišćenje vozila Fiat 500L, sa pokrivenim troškom goriva, i učešće na manifestaciji „Jeep off road days“ u organizaciji kompanije FCA Srbija.

Prijave za ovaj konkurs biće otvorene do 20. januara 2018. godine.

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime