Komad „Živeti ili ne živeti” biće izveden u Teatru 78, u cilju prikupljanja prihoda za pomoć Anastasiji Gavrilović, devojci koja boluje od leukemije.

„Živeti ili ne živeti” je predstava koju su realizovali talentovani studenti Filološkog fakulteta u Beogradu. Donosi nam odgovor na pitanje koliko daleko smo spremni da idemo i šta smo sve u stanju da uradimo da bi naše želje bile zadovoljene. Ovaj komad će biti izveden 12. decembra u Teatru 78, u cilju prikupljanja prihoda za pomoć Anastasiji Gavrilović.

Budi human

Anastasija Gavrilović, dvadesetjenogodišnja studentkinja koja boluje od akutne leukemije, do sada je prošla kroz četiri ciklusa hemioterapije, a naredni korak su transplantacija koštane srži i nastavak lečenja u inostranstvu, što podrazumeva velika finansijska sredstva. Anastasiji možemo pomoći ako upišemo 396 i pošaljimo SMS na 3030, kao i uplatom na dinarski ili devizni račun, čije brojeve možete videti u emisiji u nastavku teksta.

Predstava „Živeti ili ne živeti” je priča o izboru, o moralu, o prekoračenju principa. Ovim izvođenjem dobiće mnogo veću važnost, onu ljudsku, humanu. Pozivamo vas da je pogledate i tako pomognete Anastasijinoj borbi za život.

Pogledajte šta su za eduTV govorili Jelena Rakidžija, studentkinja Filološkog fakulteta i scenaristkinja komada, i Omer Zaimović, student Filološkog fakulteta i glumac.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime