Emisija Talenti vas upoznaje sa dvoje izuzetnih mladih muzičara iz naše zemlje, koji su dobili priliku da se usavršavaju na čuvenom Berkliju.

Ana Krstajić je diplomirala na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, na Odseku za kompoziciju. Njena muzika se izvodila na festivalima u Rusiji, Italiji, Nemačkoj, Francuskoj, Grčkoj i Americi i dobitnica je brojnih nagrada u inostranstvu. Komponovala je i za pozorište, film i video-igre.

Dragan Gagi Hajnrih se bavi izvođenjem, komponovanjem i aranžiranjem muzike. Anin je kolega sa falkulteta i diplomirao je na Odseku za džez. Dobitnik je više nagrada u kategoriji džez gitara na internacionalnim takmičenjima i imao je priliku da nastupa sa afirmisanim muzičarima širom regiona.

Njihova najveća želja je postala stvarnost – otišli su na čuveni Berkli na zasluženo usavršavanje. Ana ima priliku da se usavršava na studijama Berklija u Valensiji, dok je Dragan na studijama na Berklijevom koledžu u Bostonu. Kako je izgledao njihov put do prestižnog muzičkog koledža, kakva su njihova očekivanja i planovi, otkrićete u Talentima.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime