Podstaknuta povećanjem učestalosti malignih oboljenja i zastarelim udžbenicima koji se koriste na fakultetima, grupa studenata medicine i farmacije Univerziteta u Beogradu rešila je da pokrene jedinstven projekat – B. Cell.

Grupa studenata medicine i farmacije Beogradskog univerziteta pokrenula je projekat B. Cell, jedinstvenu platformu koja pruža relevantne i najnovije naučno potkovane vesti iz oblasti onkologije. Namenjena je studentima biomedicinskih usmerenja i stažerima, kao i svima ostalima koji žele da budu u toku sa najnovijim vestima iz ove oblasti medicine.

Platforma B. Cell je nastala susretom farmacije, medicine i informacionih tehnologija, u vidu aplikacije i sajta. Omogućava brz, jednostavan, savremen i besplatan način preuzimanja informacija, podizanja svesti i upotpunjavanja stečenog znanja mladih stručnjaka, kao i svih zainteresovanih da se priključe ovom projektu.

Šta sve omogućava B. Cell i na čemu se zasniva ova interaktivna platforma saznajte u novoj epizodi emisije eduKOLAŽ, koju možete pogledati u nastavku. Gosti eduTV-a bili su Lana Kostić, diplomirani farmaceut na stažu, i Veljko Cvetković, student Farmaceutskog fakulteta.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime