Povodom Svetskog dana zdrave hrane pozivamo vas na predavanje „Da li znate šta jedete?“, koje će se održati u Zepter Hotelu u petak, 13. oktobra, sa početkom u 18:30h.

Predavač je prim. dr Ljiljana Bajić Bibić, dugogodišnji klinički lekar, autor paketa funkcionalne hrane, koji se više od 15 godina bavi istraživanjem koliko hrana utiče na zdravlje čoveka.

„Od sintetičkih boja, kojima se najčešće farbaju slatkiši, kod dece može nastati hiperaktivni poremećaj, a od veštačkih zaslađivača ljudi mogu da se ugoje pored rizika za glavobolju, vrtoglavicu i uznemirenost”, napominje predavač prim. dr Ljiljana Bajić Bibić.

Činjenica je i da običan i svakodnevni dodatak jelima bez koga ne možete da zamislite jelo i kuvanje može da vas dovede do moždanog udara.

Na predavanju ćete saznati i zašto hrana zatrovana pesticidima nosi rizik po zdravlje, u čemu grešimo pri odabiru namirnica, na koji način prehrambeni aditivi mogu uticati na psihičko i fizičko zdravlje, kako pravilno koristiti suplemente, šta je organska hrana i koje su njene dobrobiti.

Osim predavanja, biće organizovane degustacija organske hrane i radionica kuvanja zdrave hrane.

Plan programa:

18:00–18:30 – dolazak gostiju

18:30–18:35 – voditelj, predstavljanje programa

18:35–19:20 – predavanje „Da li znate šta jedete?”

19:20–20:00 – škola kuvanja

20:00–20:15 – predstavljanje organskih proizvoda

20:15–20:20 – voditelj, odjava

Organizatori događaja su eduTV, Zepter Hotel i Nutri Bios, a partneri: Jovanjica i Gastro bukvar.

Da potvrdite prisustvo, pošaljite svoje ime i prezime na office@edutelevision.com

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime