Fakultet savremenih umetnosti vam ovog leta poklanja nesvakidašnji umetnički događaj – Dane savremenih umetnosti.

Od 24. juna do 25. jula na tri lokacije u Beogradu održaće se Dani savremenih umetnosti, pod sloganom „Šta stvarno želiš?”.

Program će se organizovati na tri lokacije – Dorćol Platz, Narodno pozorište i Fakultet savremenih umetnosti. Na Danima savremenih umetnosti uživaćete u izložbama studenata vizuelnih umetnosti sa FSU, predstavama studenata glumaca, kao i koncertu grupe Zemlja gruva.

Ulaz na sve događaje je potpuno besplatan. Sve što je potrebno jeste da se prijavite i obezbedite svoje mesto na najzanimljivijem kulturnom događaju ovog leta. Da obezbedite besplatnu ulaznicu za sve događaje, prijavite se ovde.

Žurka uz Zemlju gruva u Dorćol Platzu

Koncert grupe Zemlja gruva održaće se u sredu, 4. jula, u Dorćol Platzu. Publika će moći da uživa u hitovima sa novog albuma. Od 20 časova će u Dorćol Platzu biti otvorena izložba postdiplomaca vizuelnih umetnosti sa FSU.

Dođite da pogledate kako su studenti master studija slikarstva i dizajna upotrebili svoj raskošni talenat, ali i da uživate u dobroj muzici. Prijavite se i obezbedite svoju ulaznicu za ovo bogato umetničko veče.

Sedam predstava studenata FSU na redovnom repertoaru Narodnog pozorišta

Studenti FSU, u saradnji sa svojim profesorima, osnovali su Pozorište „Portal” i predstave koje spremaju na fakultetu izvode u Narodnom pozorištu. Čak sedam izvedbi našlo se na ovogodišnjem redovnom repertoaru na Sceni „Raša Plaović”.

Pozorište „Portal” je tako postalo jedinstveno studentsko pozorište u Srbiji čije se predstave izvode u nacionalnom teatru. Na taj način dodatno je obogatilo kulturni sadržaj Beograda. Sve predstave možete pogledati besplatno. O predstavama se detaljnije možete informisati ovde.

Velika izložba radova studenata slikarstva i dizajna na FSU

Fakultet savremenih umetnosti otvorio je svoja vrata za sve zainteresovane sve vreme trajanja Dana savremenih umetnosti. U prostorijama FSU će 25. juna biti postavljena izložba radova studenata osnovnih studija dizajna i slikarstva i trajaće sve do 25. jula. Njihove radove možete pogledati svakog radnog dana od 9 do 17 časova, a tom prilikom možete da obiđete i Fakultet savremenih umetnosti.

Fakultet savremenih umetnosti ima tradiciju dugu 20 godina. Do danas je formirao veliki broj uspešnih i priznatih umetnika koji su poznati ne samo na ovim prostorima već i u najznačajnijim svetskim umetničkim centrima.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime