Modna manifestacija Deichmann Magic Night održana je u luksuznim Termama Olimia u Sloveniji od 7. do 10. juna. Događaj su ulepšale mnogobrojne aktivnosti u prestižnom velnes centru, kao i izlet u obližnje mesto Olimija.

Terme Olimia su izuzetna oaza mira koja pruža zadovoljstvo svim čulima i savršen beg od užurbanog i stresnog načina života. U svojoj ponudi ima veliki broj otvorenih i zatvorenih bazena sa termalnom vodom i nudi uživanje u različitim vrstama finskih i parnih kupatila, aromatične masaže i druge velnes sadržaje koji svakog gosta inspirišu da se prepusti magičnim trenucima opuštanja.

Wellness Orhidelia je devetu godinu zaredom proglašen za najbolji velnes centar u Sloveniji. U sklopu kompleksa je i Family wellness Termalia, gde je sve uređeno za porodično uživanje. Poznata lica i novinari su imali priliku da uživaju u čarima ovog kompleksa, kao i u bogatom programu putovanja.

DEICHMANN revija cipela

Magično veče otvorila je DEICHMANN revija cipela. Kompanija Deichmann, proizvođač obuće broj jedan u Evropi, oficijelni je sponzor 14. Magic Nighta.

Na modnim revijama modeli su nosili aktuelnu kolekciju, a u sklopu modnog programa prisutni su imali priliku da vide i nove modele slovenačke dizajnerke Sanje Veličković i brenda Allegra kreatorke Tanje Šepić. Za šminku i frizuru bio je zadužen profesionalni tim Fakulteta za estetiku i kozmetologiju. Veče je upotpunjeno nastupima pevačice Alke Vuice i muzičara Nigora, koji su oduševili publiku svojim novim singlom „Ti”. Takođe, na pisti, u ulozi modela, našle su se mnoge naše poznate dame, dok su ih iz prvih redova gledale Biljana Krstić i Gorica Popović.

Izlet za posetioce

Kako bi magija ovog mesta bila u potpunosti dočarana gostima i učesnicima Deichmann Magic Nighta, organizovana je poseta obližnjem selu Olimija, po kom su terme dobile naziv. Prisutni su imali priliku da vide manastir čija je unutrašnjost rađena, pre svega, u baroknom, a zatim i u rokoko stolu. U manastiru se nalazi jedan od najvećih pozlaćenih oltara u Sloveniji. Takođe, kako su pravila nekada nalagala, svaki manastir je morao da ima svoju apoteku, pa se tako upravo ovde nalazi treća najstarija apoteka u Evropi.

Izlet je zaslađen odlaskom u Čokoladnicu, a nije izostala ni tradicionalna poseta farmi jelena. Domaće vino i pivo, uz degustaciju lokalnih specijaliteta i turnir u golfu učinili su atmosferu putovanja još čarobnijom.

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime