Ne propustite priliku da uživate u nezaboravnoj adaptaciji čuvenog „Briljantina” koju su nam pripremili učenici Savremene gimnazije.

Učenici Savremene gimnazije u Beogradu, sada već tradicionalno, svakog juna organizuju svečanost kojom obeležavaju kraj uspešne školske godine. U ponedeljak, 18. juna, od 19h na Sceni „Stamenković” Centra za kulturu „Vlada Divljan” u Beogradu oživeće duh pedesetih godina prošlog veka i predstaviti junake čuvenog filma „Briljantin” u svom prvom mjuziklu „SGrease”.

Scenario i režija, kao i muzički aranžmani, nastali su u kreativnoj pozorišnoj radionici savremenih gimnazijalaca i profesora. Učenici su u školi imali i audiciju za dobijanje uloga Sendi, Deni, Rizo, Keniki, Frenči i ostalih likova čuvenog mjuzikla „Grease”.

Savremena gimnazija, kao najmodernija Kembridž gimnazija u Srbiji i regionu, poznata je po tome što vodi računa o talentima, afinitetima i težnjama svih svojih učenika, zbog čega ih je još jednom podržala, ovoga puta u realizaciji velikog projekta kao što je mjuzikl „SGrease”.

„Za napredak deteta veoma je važan moderan pristup učenju, koji ga neće sputavati da ispuni i svoje umetničke ciljeve”, rekla je Svetlana Belić Malinić, direktorka Savremene gimnazije, koja je pozvala sve da dođu na ovaj savremeni mjuzikl.

Ne propustite priliku da uživate u nezaboravnoj adaptaciji „Briljantina” i talentu mladih gimnazijalaca i da se opustite uz legendarne hitove „You’re the One That I Want”, „Summer Nights”, „We Go Together”, „Grease” i mnogih drugih. Ulaz je besplatan.

Pogledajte šta vas očekuje.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime