U ovoj epizodi eduKARIJERE recept za uspeh vam otkriva Milenko Petronijević, terapeut Centra za odvikavanje od pušenja Allen Carr, čiji pacijenti nakon šestočasovne terapije ostavljaju cigarete. Zvuči neverovatno, zar ne?

Milenko Petronijević je harizmatičan, duhovit i elokventan poslovni čovek. Diplomirani je mašinski inženjer i rukovodilac nastavnog centra „Informatika”. Sticajem životnih okolnosti, preko prijatelja, došao je do knjige Alana Kara za odvikavanje od pušenja. Ona ga je inspirisala da prođe sve adekvatne obuke kako bi postao terapeut za borbu protiv zavisnosti od nikotina.

Energiju za uspeh pronalazi u ljudima i smatra da čovek mora da voli ono što radi kako bi bio srećan. Ekipa emisije eduKARIJERA je bila na jednoj njegovoj terapiji i oduševila se energijom koju ima Milenko. Njegov način komunikacije i terapija su delotvorni, jer prihvata odgovornost neuspeha u slučaju da pacijent ne ostavi cigrarete nakon terapije, politika poslovanja je da mu se vrati novac.

Milenkov recept za uspeh zasniva se na neprestanoj edukaciji, ali i prepoznavanju pravih prilika koje se pružaju. Upoznajte ovog vrednog čoveka, spremnog na sve životne izazove.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime