Dok se u Budimpešti održava Svetsko prvenstvo u vaterpolu, na kojem naši zlatni delfini nižu pobede, nešto južnije, u Vrnjačkoj Banji, nastaju nove nade vaterpola u kampu vodenih sportova „Number One”.

Spas od vrućina ekipa eduTV-a pronašla je na bazenima u Vrnjačkoj Banji, gde je prisustvovala edukacijama na prvom kampu vodenih sportova u našoj zemlji, pod nazivom „Number One”, na čijem se čelu nalazi naš proslavljeni vaterpolo as Nikola Rađen.

Ekskluzivno za našu televiziju razgovarali smo sa Nikolom kao trenerom i edukatorom. S obzirom na reakciju dece i atmosferu koju su naše kamere zabeležile, uverićete se zašto je ovaj proslavljeni sportista od učesnika kampa dobio titulu najboljeg trenera.

Ovaj kamp je dokaz da su srpski vaterpolisti poznati širom sveta, jer su mladi iz Rumunije, Austrije, Nemačke, sa Novog Zelanda i iz drugih delova planete došli baš u Srbiju da usvoje znanja od najboljih. Jedan od naših najtrofejnijih sportova i u Srbiji poprima sve veću pažnju, tako da se u narednom periodu u kampu očekuju i brojni mališani iz raznih krajeva naše zemlje.

Pogledajte kako se ekipa eduTV-a provela u Vrnjačkoj Banji i po čemu je ovaj kamp poseban. Način rada i treniranja utemeljeni su na dvadesetčetvoročasovnoj posvećenosti Nikole Rađena i čitavog tima ljudi koji realizuje ovo sportsko okupljanje, koje traje do 12. avgusta.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime