Ekonomski fakultet u Beogradu jedan je od nekoliko u svetu koji od ove školske godine studentima pruža priliku da završe osnovne studije iz oblasti ekonomije i finansija po programu čuvene Londonske škole ekonomije.

Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu zaključio je sporazum sa Univerzitetom u Londonu kojim su na ovom fakultetu omogućene međunarodne osnovne studije po programu „Ekonomija i finansije”, koje obezbeđuju dve diplome – jednu koju izdaje Univerzitet u Londonu i jednu koju izdaje Univerzitet u Beogradu.

Na ovaj način Ekonomski fakultet u Beogradu je postao jedna od malobrojnih visokoobrazovnih ustanova u Evropi koje nude prestižne međunarodne osnovne studije iz ekonomije i finansija koje paralelno vode ka diplomi Univerziteta u Londonu (po akademskim direktivama Londonske škole ekonomije i političkih nauka LSE) i Univerziteta u Beogradu (Ekonomski fakultet).

Zbog uspostavljanja zvanične saradnje, LSE je ovog leta poklonila dve stipendije za Londonsku letnju školu. Dobitnici stipendija su studenti Miloš Ivaniš i Anđela Božinović. Oni su nam otkrili svoje utiske iz Londonske letnje škole.

U emisiji Edukacija saznajte i kako će se izvoditi nastava, koliki su troškovi studiranja, kao i kako se vrši selekcija studenata za ovaj smer.

 

 

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime