Njeno stvaralaštvo i talenat nagrađeni su stipendijama, specijalnim nagradama i priznanjima širom sveta. Gala Čaki je slikarka koja je ostvarila ono o čemu mnogi mladi umetnici mogu samo da maštaju. Upoznajte ovu izuzetnu devojku u novoj epizodi emisije Talenti.

Svoj prvi crtež naslikala je još kao osmomesečna beba. Nakon završene Zrenjaninske gimnazije iz prvog puta je upisala Akademiju lepih umetnosti u Novom Sadu i bila student generacije. U jednoj godini završila je čak dva mastera sa prosekom 10 i prva je studentkinja koja je to ostvarila na polju likovnog stvaralaštva. Doktorirala je na Fakultetu za primenjenu umetnost u Beogradu i jedna je od naših najperspektivnijih mladih slikarki.

Upoznajte Galu Čaki – devojku koja je sa svojih trideset godina već ostvarila ono o čemu mnogi mladi umetnici mogu samo da sanjaju.

U emisiji Talenti saznaćete više o njenom radu, najvažnijim izložbama i najvećim dostignućima i priznanjima. Otkrićete kako nastaju njena dela i u kojim se sve oblastima oprobala. Gala je govorila i o važnoj temi – koliko danas naši mladi umetnici imaju podrške za razvoj u svojoj zemlji.

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime