Eipix Academy organizuje niz otvorenih događaja posvećenih razvoju video-igara

Eipix Academy organizuje prvi #GameTalks događaj pod nazivom „Kreativna monetizacija u video-igrama”.

Dobra igra i uspešna igra nisu nužno sinonimi. Iako ne može da škodi, visok kvalitet jedne igre ne garantuje da će ona biti profitabilna. Štaviše, moglo bi se reći da su razvoj kvalitetne igre i pronalaženje načina da ona donese profit dva posebna procesa koja se u idealnom slučaju spajaju u harmoničnu celinu. Postoje razni kreativni načini monetizacije video-igara, a više o ovoj temi prićaće se na prvom #GameTalks događaju, 20. juna, sa početkom u 18h.

O mogućnostima monetizacije video-igara govoriće Ameya Khasnis, game designer u kompaniji Eipix Entertainment i Eipix Academy predavač na kursu Game design.

Ideja Eipix Academy #GameTalks događaja je da na jednom mestu okupi sve one koji se bave ili planiraju da se bave razvojem video-igara, sa ciljem razmene znanja, iskustva i umrežavanja.

Prvi #GameTalks događaj održaće se u prostorijama kompanije Eipix Entertainment (Partizanska 18, Novi Sad). Ulaz je slobodan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Možete se prijaviti slanjem imena i prezimena na info@eipixacademy.com.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime