Motivaciono predavanje: Koju ulogu u životu stvarno igramo?

Osim kao jednog od naših najtalentovanijih dramskih umetnika, Nebojšu Glogovca ćemo pamtiti i kao umnog čoveka koji je svoje spoznaje rado prenosio drugima. Kao jedan od motivacionih govornika na projektu Lepo mi je, jer tako želim govorio je o tome kojoj životnoj ulozi se treba prepustiti.

Izvor: portal Tračara

Nebojša Glogovac, jedan od najboljih srpskih glumaca, napustio nas je posle kratke i teške bolesti. Osim kao glumac raskošnog talenta, koji je ostvario legendarne uloge u pozorištu, na filmu i televiziji, ostaće upamćen i kao uman čovek koji je svoje spoznaje nesebično prenosio drugima.

Veliki deo svoje energije ulagao je u širenje priče o samospoznaji, ličnom rastu i skromnosti. Jedan od načina za to bilo je motivaciono predavanje koje je održao u okviru projekta Lepo mi je, jer tako želim. Tema predavanja bila je: Koju ulogu u životu stvarno igramo?  

Iz perspektive čoveka na sceni, koji stalno menja uloge, prilagođava se drugačijim pogledima i načinima života i proživljava ih do srži, Nebojša je govorio o tome koja je to stvarna uloga svakoga od nas i kojoj životnoj ulozi se treba prepustiti.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime