Ima samo 18 godina, a već je ostvarila ogroman uspeh. Kada je 2014. godine objavila svoj prvi video, nije ni slutila u kom pravcu će se njen kanal razvijati, ni da će hobi postati njen posao iz snova.

Broj Janinih pratilaca na društvenim mrežama raste iz dana u dan; trenutno je na YouTubeu prati preko 300.000 ljudi, a njeni video-klipovi imaju više od 63 miliona pregleda.

Njen spontani pristup omogućio joj je da se približi gledaocima, koji su stekli utisak da je Jana jedna od njih, drugarica iz ekipe koja rado deli savete o modi i šminkanju. Često ističe da su njeni video-snimci pre svega upućeni devojčicama, ali zna da ima i mušku publiku; zato sve češće snima gameplay videe, kao i viralne YouTube izazove.

Po uzoru na strane jutjuberke koje su nju podstakle da počne da se snima, trudi se da iskaže i svoju kreativnu stranu, vodeći računa da sve bude prilagođeno godinama njenih fanova. Svesna je da njen posao nosi i veliku odgovornost; danas je ona uzor nekim mlađim devojčicama i zato kanal ispunjava i nešto edukativnijim sadržajem, koji je posvećen školskim obavezama.

Budući da su u toku upisi u srednje škole i na fakultete, Jana Dačović nam je otkrila da se seli u Beograd, koji fakultet je odabrala i zašto se unapred raduje studentskim danima.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime