Ekipa emisije eduKOLAŽ posetila je „Poslastičarnicu” i od njenog vlasnika saznala kako je nastalo ovo mesto na kome se možete zasladiti najfinijim sladoledom i kolačima.

U Ulici Maršala Birjuzova 7 u Beogradu nalazi se poslastičarnica, jednostavno nazvana baš tako – „Poslastičarnica”.

Ovo mesto na kome možete pojesti pravi zanatski sladoled, zasladiti se finim francuskim kolačima i popitii savršen italijanski espreso osnovali su Jasna i Veroljub Šobić. Na izlogu je ispisano: „Pred vama nemamo tajni“. I doslovno je tako – sam proces pravljenja sladoleda možete videti kad god to poželite, jer radionica je sva u staklu.

U intervjuju sa emisiju eduKOLAŽ Veroljub je ispričao kako su on i supruga odlučili da se bave poslastičarstvom, iako su iz sasvim drugih branši. Čućete gde su ispekli zanat, kako je tekao njihov preduzetnički put i šta je bio ključ uspeha u njihovom slučaju. Saznaćete i zašto su sladoledi iz „Poslastičarnice” posebni i koliko se razlikuju od onih koje su pravili na početku karijere.

Slatko druženje u „Poslastičarnici”

Jasna, Veroljub i njihova porodična poslastičarska radnja deo su i humanitarne akcije „Slatko druženje”. U njihovoj poslastičarnici organizuju se okupljanja na kojima štićenici Kreativno edukativnog centra uživaju u sladoledu bez novčane nadoknade. Saznajte kako je došlo do ove slatke saradnje.

Želja vlasnika „Poslastičarnice” da budu najbolji i mnogo uloženog truda učinili su da ovo mesto postane jedno od najomiljenijih među Beograđanima. Za sve one koji bi se i sami upustili u neku sličnu priču Veroljub ima savet otkrijte ga u ovoj epizodi eduKOLAŽA!

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime