Kako da od posla napravimo karijeru? Kako da pronađemo motivaciju i počnemo da rešavamo probleme u poslovanju? Olga Vučković Kićanović u knjizi „Karijerologija” daje odgovore na brojna pitanja od međuljudskih odnosa do birokratskih zamki.

Karijerologija: pravni, emocionalni i socijalni okvir profesionalnog uspeha je knjiga koja je pisana srcem i protkana dugogodišnjim iskustvom i teorijama koje su se pokazale kao uspešne u svetu poslovanja. Autorka Olga Vučković Kićanović je svoje znanje smestila na 290 stranica koje bi trebalo da pročita svako bez obzira na uzrast i profesiju.

Olga Vučković Kićanović ima uspešnu karijeru edukatora i posrednika u mirnom rešavanju radnih sporova. Advokat je po struci i poznavalac radnog prava. U emisiji eduKARIJERA govorila nam je o svojim iskustvima, svojoj karijeri i načinu na koji je spoznala sebe i druge.

Olga ističe važnost informisanosti i svakodnevnog rada na sebi, kako bismo prevazišli prepreke i bili zadovoljni na poslu. O čemu smo još razgovarali, pogledajte u ovoj zanimljivoj epizodi eduKARIJERE, emisije u kojoj vas svake sedmice očekuje po jedan „recept za uspeh”!

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime