Naša mlada pijanistkinja Lara Arbajter osvojila je svet svojim nesvakidašnjim talentom. Upoznajte ovu nadarenu devojčicu u emisiji Talenti.

Lara Arbajter ima 12 godina i budućnost je naše klasične muzike. Ova talentovana mlada pijanistkinja iz Beograda počela je da svira klavir sa samo šest godina i od tada niže samo uspehe, o čemu svedoče brojna domaća i međunarodna priznanja. Osvojila je svet svojim talentom i postala deo prestižnog društva – našla se među 35 najboljih mladih muzičara današnjice.

Pored toga što četiri sata dnevno vežba klavir i redovno pohađa šesti razred osnovne i peti razred muzičke škole, Lara pronalazi vreme i za druge aktivnosti: ide na balet i jahanje i uči engleski i francuski jezik. „Klavir, to je moja ljubav i obožavam da sviram“, kaže ova nadarena devojčica, koja ima više nagrada nego godina – 30, od kojih čak 28 najsjajnijih.

U emisiji Talenti očekuju vas inspirativne priče o najperspektivnijim mladim ljudima iz Srbije. Sa njima vas upoznaje Ljiljana Orlić, autor i voditelj ove emisije, koju možete pratiti svake subote od 20h na eduTV-u.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime