Pre nego što je postao poznati univerzalni genije, Leonardo da Vinči bio je hrabar dečak koji je voleo da otkriva. Priključite mu se u potrazi za blagom u novoj avanturi – porodičnom filmu „Leo da Vinči: Misija Mona Liza”, koji stiže u bioskope 15. marta.

U novom sinhronizovanom crtanom filmu „Leo da Vinči: Misija Mona Liza”, u distribuciji „2i Filma”, uživaćete u genijalnoj avanturi i upoznati se sa izumima hrabrog Lea i njegove družine.

Premijera ovog evropskog animiranog ostvarenja biće održana 10. marta u bioskopu Cineplexx Delta City, uz kreativne radionice, poklone i glumce koji će se slikati sa mališanima i potpisivati postere iz filma.

Avanture genijalnog Lea

U novoj bioskopskoj avanturi život u gradu Vinči prolazi mirno. Mladi Leo da Vinči je kreativan dečak i avanturista; izumeo je pokretno vozilo koje može da se kreće po zemlji, u vazduhu i po vodi. Radi na novim izumima uz pomoć prijatelja Lorenca dok ih njegova simpatija Liza posmatra rugajući im se. Nakon što je uništeno imanje Lizine porodice, njen otac planira da je uda za bogatog, ali neprijatnog prosca. Leonardo sa svojim prijateljem i Lizom odlučuje da novac stvore sami. Da bi spasli Lizu neželjene udaje za plemića, ekipa se pomoću Leovih genijalnih izuma upušta u avanturu pronalaženja skrivenog blaga i sukob sa piratima.

Da li će Leo pronaći blago i spasti Lizu neželjene udaje saznaćete u bioskopima od 15. marta. Glavne uloge tumače glumci: Milan Antonić (Leo), Milena Živanović (Liza), Milan Tubić (Lorenco) i Darija Vračević (Agnes), Đorđe Divjak (Nikolo), Tomaš Sarić, Branislav Platiša i Marko Marković.

Druženje sa glumcima, kreativne radionice i pokloni

Za svečanu premijeru pripremljen je specijalan program, uz prisustvo dela glumačke ekipe koja učestvuje u sinhronizaciji. Sve mališane već od 15h očekuju kreativne radionice, dok će glumci pred početak filma pozdraviti publiku. Nakon projekcije biće upriličeno druženje sa glumcima, potpisivanje postera iz filma koje poklanja distributer „2i Film” i poseban dečji koktel i osveženje za najmlađe.

Glumci koji će prisustvovati premijeri su: Milan Antonić, Milena Živanović, Milan Tubić, Đorđe Divjak, Darija Vračević, kao i Srđan Čolić iz „Livada produkcije”.

„Leo da Vinči: Misija Mona Liza” je inventivan crtani film, jer pripoveda jednu veliku avanturu kroz kreativnost i stvaranje. Nije samo puka avantura radi avanture, već poruka kako kroz nadarenost i talente možeš nekome da pomogneš i učiniš život srećnijim i potpunijim. Pored toga, to je naravno i priča o drugarstvu, požrtvovanosti i ljubavi. Sve ono sto čini ili treba da čini život”, rekao je glumac Milan Antonić, koji je pozajmio glas Leu.

„Ovo je najveličanstveniji crtani čiju sam junakinju oživela. Inspiracija autorima crtanog je jedan od najvećih umetnika svih vremena, Leonardo da Vinči! Edukativni crtani koji je oživeo osmeh Mona Lize”, izjavila je glumica Milena Živanović, koja igra Lizu.

Film je u bioskopima od 15. marta, u distribuciji „2i Filma”. Karte su u prodaji, zato ne propustite priliku da među prvima pogledate ovu neodoljivu avanturu Lea da Vinčija i njegove družine i zabavite se sa svojom porodicom.

 

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime