Od školice klizanja u Subotici do medalja na svetskim takmičenjima – Leona Rogić, naša najbolja mlada klizačica, pomera granice na putu do ostvarenja svojih ciljeva i snova.

Kada sam počela da se bavim ovim sportom osećala sam se kao da sam princeza koja kliza na ledu u nekom dvorcu sa zvezdicama, a to je bila publika, kaže Leona Rogić, naša najtrofejnija klizačica, koja je bila je gošća nove epizode emisje Talenti.

Ova talentovana devojčica nam je otkrila kakav je bio osećaj kada je kao osmogodišnjakinja prvi put stala na klizaljke. O Leoninim počecima u Subotici, kao i o njenom putu ka uspehu, govorili su njena mama Jelena i tata Jovan, koji je i njen fizioterapeut.

Upoznaćete i Leoninog trenera Milicu Stanković Brozović, koja o njenom talentu, karakteru i ambicijama ima samo reči hvale. Imate priliku da vidite i kako izgleda jedan njen trening.

Najtrofejnija klizačica i odlična učenica

Iako se zbog boljih uslova za treniranje sa porodicom preselila u Beograd, Leona je i dalje članica Klizačkog kluba „Spartak” iz Subotice. U ovoj emisiji saznaćete sa kojim se sve izazovima i problemima susreću klizači u Srbiji.

Osim što je uspešna klizačica, Leona je i odlična učenica Medicinske škole „Beograd”. Ona nam je otkrila kako uspeva da ispuni sve obaveze, šta voli da radi u slobodno vreme i kako se relaksira pred velika takmičenja.

Čućete koliko je medalja do sada osvojila, koje su joj posebno drage i koji su bili najlepši, a koji najtužniji trenuci u njenoj dosadašnjoj karijeri.

Klizanje jednostavno najviše volim, to je moja ljubav i moj svet, i jednostavno nikad ne bih odustala od toga, sa osmehom ističe Leona. Ne propustite da pogledate ovu epizodu emisije Talenti.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime