Veliki Sajam zapošljavanja LINK2job održava se 20. oktobra, od 9:30 do 18 časova, u Banket sali hotela Jugoslavija u Beogradu.

Cilj LINK2job sajma je da poveže posetioce sa poslodavcima. Na jednom mestu posetioci će moći da pronađu kompanije u kojima bi želeli da rade i kojima odmah mogu da se predstave, da im daju svoj CV ili dogovore intervjue. Mogu da vide koliko su njihove profesije aktuelne i šta se nudi na tržištu.

Na sajmu će se predstaviti veliki broj kompanija, u kojima je otvoreno više od 200 radnih mesta, a neke od njih su Sitel, Comtrade, Robert Bosch, ManpowerGroup, Nelt i mnoge druge.

Šta vas sve očekuje na LINK2job sajmu zapošljavanja?

Poklon za svakog posetioca

Svi posetioci LINK2job sajma imaće priliku da dobiju vredne kurseve engleskog jezika i računarskih veština. Kursevi su online i možete ih pohađati kad god želite, sa bilo kog mesta, a biće prilagođeni vašem nivou predznanja.

Najsrećnije očekuju i poklon-stipendija za jednogodišnje školovanje na ITAcademy, kursevi za sticanje najtraženijih poslovnih veština i literatura za profesionalno usavršavanje.

Praktična predavanja

Na LINK2job sajmu zapošljavanja posetioce očekuje celodnevni program korisnih predavanja i radionica, koje im mogu pomoći da se dobro pripreme za sledeći razgovor za posao. Za sve koji nisu iz Beograda obezbeđena su i LIVE STREAM predavanja koje možete pratiti na sajtu www.link2job.eu.

Profesionalna slika za CV

Tokom LINK2job sajma imaćete priliku i da dobijete profesionalnu fotografiju, koja će biti prilagođena za CV.

Job Box

Na LINK2jobu ćete moći da učestvujete u Job Box simulaciji poslovnog intervjua direktno sa HR menadžerima kompanija, koji će vam skrenuti pažnju na greške koje pravite i dati savete kako da ih ispravite i kako da na najbolji način istaknete svoje prednosti u odnosu na druge kandidate.

Social & Laptop Corner

Da bi vaša poseta sajmu bila jedinstveno iskustvo, tu su Laptop Corner, Social Network Corner i Tweet Wall Centra za razvoj karijere, gde ćete moći da pratite kompanije koje objavljuju ponude za poslove i komentare kandidata. Otkrijte kako se lakše dolazi do posla uz savremenu tehnologiju.

Pred sam kraj sajma posetioce očekuje i specijalno iznenađenje.

Više informacija o Sajmu, kao i o načinu na koji možete da se prijavite za ovaj događaj, možete pronaći na zvaničnom sajtu www.link2job.eu.

Vidimo se na Sajmu!

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime