Ovog leta kompanija LINK group organizuje LINKovanje na Adi – zabavni program, koji će se u periodu od 21. jula do 26. avgusta održavati svakog petka i subote od 16 do 20 časova.  

Pored zabavnog, LINKovanje ima i edukativni, nagradni i humanitarni karakter, tako da ćete imati priliku ne samo da se dobro provedete nego i da učinite dobro delo i osvojite vredne nagrade.

U okviru programa koji će se dešavati ispred lokala „Shine”, koji je prvi na makiškoj strani Ade Ciganlije, imaćete priliku da se družite sa poznatim glumcima, sportistima, muzičarima i da slušate muziku po njihovom izboru.

Očekuju vas i sportska takmičenja, dobacivanje loptom prečnika 1,5 metara, žongliranje, „Ne ljuti se, čoveče”, a najuspešnije očekuju nagrade i pokloni. Pored sportskog programa, očekuje vas i dosta nagrada, kao što su kursevi engleskog jezika i Photoshopa, frizbiji i lepeze.

Tokom trajanja programa biće sprovedena akcija u saradnji sa Fondacijom „Podrži život”, koja prikuplja novac za lečenje bolesne dece. Skupljaće se prilozi koji će biti uplaćeni na račun Fondacije.

Dnevni program:

16–17h: deljenje poklona, najave gosta dana, prijave za sportske igre

17–19h: poznati gost dana pušta muziku (druženje sa gostima i fotografisanje)

19–20h: takmičenja posetilaca na Adi

Dođite da se družite, dobro zabavite i uživate u toplom letu, a pritom i osvojite vredne nagrade i pomognete onima kojima je pomoć najpotrebnija. LINKujmo zajedno, na Adi Ciganliji!

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime