U toku je 14. Think LEAN – seminar na kojem će učesnici iz 17 evropskih zemalja imati priliku da teorijski i praktično upoznaju filozofiju LEAN menadžmenta.

Svesni važnosti neformalnog obrazovanja i stvaranja internacionalnih poznanstava, Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd organizuje Međunarodni stručni akademski seminar pod nazivom „Think LEAN”.

Tokom seminara koji se održava od 13. do 23. jula učesnici će imati priliku da teorijski i praktično upoznaju filozofiju LEAN menadžmenta i da kroz radionice i studije slučaja savladaju principe koji će im omogućiti da svaki sistem transformišu u LEAN sistem.

Cilj seminara je da polaznici razumeju i objasne osnovne koncepte i strategije LEAN menadžmenta, kao i osnovne LEAN tehnike, metode i alate. Ovaj projekat inostranim učesnicima nudi izvanrednu priliku da iskuse život u Beogradu, upoznaju srpsku istoriju, kulturu i znamenitosti.

BEST (Board of European Students of Technology) je međunarodna, studentska, neprofitna, apolitična, nevladina organizacija koja studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta omogućava komplementarno obrazovanje, pruža razvoj potencijala i podršku u započinjanju karijere u struci. Ova organizacija tokom 28 godina postojanja uspešno povezuje studente, kompanije i univerzitete unapređujući i produbljujući studentske kapacitete i potencijale.

Saznajte šta podrazumeva LEAN princip i otkrijte šta su za eduKOLAŽ izjavili učesnici iz raznih krajeva Evrope.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime