Ove jeseni na eduTV-u je počela nova sezona emisije Talenti, u kojoj vas očekuju inspirativne priče o najperspektivnijim mladim ljudima iz naše zemlje. U ovoj epizodi upoznajte Miloša Ivaniša.

Ekipa emisije Talenti bila je i u Inđiji kako bi vam predstavila dvadesetogodišnjeg Miloša Ivaniša. On je student dva fakulteta – Ekonomskog fakulteta u Beogradu i Fakulteta za ekonomiju i inženjerski razvoj u Novom Sadu, i ima sve desetke. Takođe je kompozitor i pijanista. Studiranje na jednom državnom i drugom – privatnom fakultetu omogućava mu da nauku izučava kompletno. Da se trud, rad i dobra organizacija isplate najbolje pokazuju Miloševi rezultati.

Zbog uspostavljanja zvanične saradnje sa Ekonomskim fakultetom, Londonska škola ekonomije je ovog leta poklonila dve stipendije za Londonsku letnju školu. Kao jedan od najboljih studenata prve godine Ekonomskog fakulteta, Miloš je dobio stipendiju i sa koleginicom Anđelom proveo tri nedelje u britanskoj prestonici. Kakva iskustva nosi iz Londona, kako se opredelio za izučavanje ekonomske nauke i koja je veza između muzike i ekonomije saznaćete u Talentima.

Ne propustite priliku da pogledate intervju sa ovim talentovanim i uspešnim mladim momkom.

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime