Brojni primeri nam pokazuju da profesija za koju se školujemo nije i naš posao iz snova. Tatjana Krstić, diplomirani molekularni biolog, svoju sreću pronašla je u kreiranju dečje garderobe. Ideja o stvaranju brenda Miss Eli razvijala se godinama, a sve je počelo kao hobi.

Rođendani, krštenja, svadbe i ostale proslave bili su idealna prilika da mala Elena ponese mamine kreacije i izazove divljenje prijatelja i porodice. Talenat je bio prisutan, a želja da njena ćerka ima jedinstvene, bajkovite haljinice kod Tatjane Krstić probudila je inspiraciju da se upusti u posao dizajniranja dečje odeće.

Za jednog molekularnog biologa moda, dizajn, skice, sastanci sa modelarima i krojačima nisu bili prirodno okruženje. Nailazeći na izazove koje svaka profesija sa sobom nosi, Tatjana je pronalazila načine kako da se bolje upozna sa novootkrivenim zanimanjem.

U novoj epizodi eduKARIJERE saznajte kako je tekao Tatjanin put, koji komadi čine kolekciju Miss Eli, kome je namenjena, koje boje i materijali preovlađuju. Njen talenat i višegodišnji rad krunisani su nesvakidašnjom revijom, koja je izgledala kao pravi piknik. Saznajte koliki je to bio korak za Tatjanu i koji su njeni planovi za budućnost. Za kraj, ova uspešna mlada žena podelila je sa nama svoj recept za uspeh. Ne propustite da čujete njenu priču.

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime