24/01/2022

Zašto postojimo

eduTV je tu zbog savremenog gledaoca, koji želi nove sadržaje i aktuelne teme na drugačiji, zanimljiv, interaktivan način. Mi smo prva neprofitna edukativna TV stanica u Srbiji i regionu.

Misija eduTV-a je da kroz savremene obrazovne sadržaje širi znanja i motiviše na uspeh.

Mi verujemo da obrazovanje vodi boljem i ispunjenijem životu svakog pojedinca. Stoga, program eduTV-a ima za cilj da edukuje i inspiriše.

eduTV zna da savremeni gledalac bira šta i kada želi da gleda, i da pri tom ima potrebu da uči i istražuje. Zato našim gledaocima dajemo mogućnost izbora i učenja.

eduTV pomaže gledaocima da budu uspešniji – kroz uvećano znanje, motivaciju i informisanost.

Learn it your way!

eduTV emituje sadržaj blizak pre svega mladima, ali i svima onima koji žele da unaprede svoje znanje i veštine.

Uz naš program otkrijte zabavnu stranu edukacije!

Video-produkcija

Nudimo vam kompletnu platformu za upravljanje sadržajima, kao i njihovu distribuciju.

Naš program emituju

Saradnja
Pridružite se našem timu. Podelite svoje znanje, veštine, iskustva i kreativne ideje. Učestvujte u radu i razvoju naše televizije – otvoreni smo za svaku ideju koja se uklapa u misiju i viziju eduTV-a!

Praksa/volontiranje

Provedite nekoliko uzbudljivih meseci na eduTV-u. Praksa i volontiranje na našoj televiziji vam mogu pomoći da odredite dalji tok svoje karijere – iskoristite priliku da učite i steknete kvalitetne preporuke.

Donacije

Misija eduTV-a je kreiranje i emitovanje programa koji edukuje, informiše i inspiriše. Da bismo uspeli da održimo visok standard potrebna nam je vaša podrška. Uložite u znanje, prosperitet i budućnost!

eduTV Android aplikacija – omiljeni sadržaji na samo dodir od vas!

Da li ste spremni da promenite način na koji gledate televiziju? Zaboravite na sedenje ispred TV-a i iskusite nešto potpuno
drugačije – eduTV Android aplikaciju za praćenje svih
naših emisija, vesti, tutorijala i predavanja.

Isprobajte praktičnu i modernu eduTV Android aplikaciju!