„Kreativno mentorstvo” je jedinstveni program koji pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj budućih lidera u oblasti kulture.

Konkurs za novi ciklus programa „Kreativno mentorstvo” trajaće od 28. septembra do 19. oktobra i namenjen je perspektivnim profesionalcima u oblasti kulture iz cele Srbije zainteresovanim za mentorsku podršku njihovim projektima, inicijativama i ličnom i profesionalnom razvoju.

Kroz „Kreativno mentorstvo“, talentovane, posvećene i angažovane mlade osobe aktivne u oblasti kulture bivaju povezane sa odgovarajućim mentorima. Kroz niz aktivnosti, treninga i događaja imaju priliku da steknu kontakte i informacije do kojih sami ne bi došli.

Mentiji „Kreativnog mentorstva” su budući lideri u oblasti kulture koji imaju viziju kako će njihov profesionalni razvoj doprineti široj zajednici i zašto će postići svoje ciljeve brže i bolje uz podršku i vođstvo mentora.

U prethodna tri ciklusa programa mentori su bili vrhunski domaći i strani profesionalci, između ostalih: Jasna Dimitrijević, direktorka Zadužbine Ilije M. Kolarca, Aida Ćorović, aktivistkinja za ljudska prava, Dušan Tomić, partner u KPMG, Toni O`Brajan, nekadašnji direktor British Councila za Zapadni Balkan, Marija Desivojević Cvetković, potpredsednica Delta Holdinga, Maja Lalić, kreativna direktorka Miksera i mnogi drugi.

Kako se prijaviti za „Kreativno mentorstvo”?

Zainteresovani za učešće u programu treba da popune prijavni formular (Google Form), koji će biti objavljen 28. septembra, i da pošalju ažuriranu biografiju (CV) na srpskom jeziku na info@kreativnomentorstvo.com.

O ovom programu možete se informisati i uživo na sledećim lokacijama:

  • Četvrtak, 28. septembar, 18h – Nova Iskra, Gavrila Principa 43, Beograd
  • Utorak, 3. oktobar, 17h – Narodno pozorište, Trg Koste Trifkovića 2, Sombor
  • Sreda, 4. oktobar, 18h – Zaječarska inicijativa, 7. septembra 2, Zaječar
  • Ponedeljak, 9. oktobar, 18h – Univerzitetska biblioteka „Nikola Tesla”, Kej Mike Paligorića 2a, Niš
  • Utorak, 10. oktobar, 18h Galerija Matice Srpske, Trg galerija 1, Novi Sad
  • Četvrtak, 12. oktobar, 18h – Kulturni centar, Narodne omladine 1, Zrenjanin

Sve dodatne informacije o konkursu možete naći putem linka: http://www.kreativnomentorstvo.com/konkurs2017/

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime