U petak, 22. decembra, u Naučno-tehnološkom parku Beograd, sa početkom u 11 časova, biće održana prezentacija ovogodišnjeg ciklusa programa „Pokreni se za posao“, u saradnji sa Gradom Beogradom i Naučno-tehnološkim parkom Beograd.

Program je namenjen svim građanima sa inovativnim i kreativnim preduzetničkim idejama, kao i preduzetnicima koji imaju već registrovan posao, a žele da ga unaprede kroz uvođenje inovativnih pristupa u poslovanju, standardizaciju i optimizaciju aktivnosti.

Program „Pokreni se za posao“ ove godine pruža:

  • donaciju u vidu opreme, licenci ili sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne zа pokretanje ili unаprеđеnjе biznisa, u vrednosti do 10.000 dolara, uz obavezno finansijsko učešće u iznosu od 20 odsto vrednosti granta;
  • poslovne i stručne obuke;
  • stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć.

Konkurs za novi, deveti ciklus nаciоnаlnog programa „Pokreni se za posao“, kојi sprovodi ENECA uz podršku kompanije „Filip Moris” u Srbiji, otvoren je 7. decembra i trajaće do 15. marta naredne godine.

Kroz program je do sada podržano 711 preduzetnika iz 114 opština, realizovano je preko 900 poslovnih i stručnih obuka i obezbeđeni su uslovi za zaposlenje preko 2.000 ljudi iz svih krajeva Srbije.

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime