Brankica Sebastijanović i Luka Raco igraće u dečjoj novogodišnjoj predstavi „Ponoćna čarolija”, koja će tokom decembra obići Srbiju i doneti praznični duh u sve veće gradove naše zemlje. Premijera predstave zakazana je za 10. decembar u Beogradu, u dvorani Dečjeg kulturnog centra.

Predstava „Ponoćna čarolija” nastala je kao autentični proizvod produkcijske kuće Emotion, koja je prošle godine publici predstavila brodvejski mjuzikl „Pepeljuga”. Ove godine Emotion Live donosi priču o devojčici Mini (Brankica Sebastijanović), koja, uprkos svim problemima koji je sputavaju, pokušava sa svojim drugarima iz odeljenja da pripremi novogodišnju školsku priredbu. Koliko će im u svemu ovome pomoći Deda Mraz, praznična magija i njihovo drugarstvo saznaćete u predstavi u kojoj glume miljenici mlađih generacija.

Ova savremena novogodišnja bajka nastala je po tekstu Jasminke Petrović, čija knjiga „Sve je u redu” je proglašena za najbolju dečju knjigu u 2017. godini. Režiju potpisuje Vladan Đurković.  

Jedva čekam da najmlađoj, najdražoj publici pokažemo šta smo im pripremili. „Ponoćna čarolija” će sigurno među sve nas vratiti pravi novogodišnji duh i jako sam srećna što je predstava edukativnog karaktera, pa će progovoriti i o problemima mališana koji se susreću sa neprihvatanjem sredine koja ih okružuje – rekla je Brankica Sebastijanović.

Sa Brankicom će scenu podeliti popularni Luka Raco, kao i mladi glumci Anita Stojadinović, Stefan Radonjić i Vladimir Vučković.

Nakon beogradske premijere, predstava se igra u Smederevu 21. decembra, u Nišu 22. decembra i u Novom Sadu 24. decembra. Datumi ostalih gradova biće saopšteni uskoro. Karte za predstavu mogu se kupiti putem Eventim servisa i na www.eventim.rs.

Pogledajte šta su nam o ovom projektu rekli mladi glumci.

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime