23/09/2023

Ukoliko delite našu viziju i smatrate da je naš način prenošenja znanja koristan i zanimljiv, postanite naš praktikant. Svaki projekat koji završite kao praktikant, pomoći će drugima da nauče nešto novo i steknu nove poglede na svet. Ne zaboravite − vaša ideja može promeniti nečiji život.

OTVORENE POZICIJE

MONTAŽER

WEB UREDNIK

SNIMATELJ

ORGANIZATOR

DIZAJNER

VODITELJ

NOVINAR

Provedite nekoliko uzbudljivih meseci radeći za eduTV. Pod nadzorom mentora, od prvog do poslednjeg dana prakse sa vama će raditi iskusan član našeg tima koji će vas pravilno usmeravati i pomoći vam da steknete nove veštine. Ovo je savršena prilika za sve one koji žele da praktično primene sve što su naučili do sada, kao i da steknu iskustvo za kasnije zaposlenje. Posvetite svoje vreme korisnom cilju, iskoristite priliku da učite i steknete preporuke, ali i da podučavate druge. Praksa na eduTV-u vam može pomoći da odredite dalji tok svoje karijere. Prijavi se »

Volontiranje

Ako želite da učestvujete u našim aktivnostima, saznate više o timskom radu, razvijete komunikacijske i organizacijske sposobnosti i naučite kako da na zabavan i inovativan način prenesete znanje, pridružite nam se.

Volontiranje je način da unesete pozitivnu promenu u svoju okolinu, kao i da kontinurano učite i usavršavate svoje veštine. Pozivamo sve mlade i ambiciozne ljude koji žele da se kao volonteri priključe timu eduTV-a. Razmenimo ideje i iskustva. Dođite da zajedno radimo na promovisanju celoživotnog obrazovanja i da stvaramo moderno, otvoreno društvo.

Očekujemo vašu prijavu!

* Molimo Vas da nam biografiju dostavite kao PDF, Word ili jpg/png fajl veličine do 2 MB.