Brojnim istraživanjima došlo se do istog zaključka – najtraženiji poslovi u protekloj godini su oni iz IT oblasti. Saznajte odmah da li je to posao za vas!

Sigurno ste pomislili kako biste mogli da se okrenete karijeri odlično plaćenog IT stručnjaka, ali niste sigurni da li je to za vas. Rešite sve nedoumice odmah uz jednostavan test i saznajte šta je sve potrebno za posao programera, administratora mreža ili neku drugu IT poziciju.

Odgovarajući na 14 pitanja o svom trenutnom statusu karijere, željama i ciljevima, saznaćete da li imate predispozicije za uspešnu IT karijeru, kao i koja to IT specijalnost najbolje odgovara vašim talentima.

Testiranje je potpuno besplatno, a ukoliko se ispostavi da imate potencijala, razmislite o fokusiranju na neki od veoma traženih zanimanja iz sfere informacionih tehnologija.

Čak iako posedujete određeno iskustvo, kroz ovaj test ćete samo potvrditi da ste napravili dobar izbor. Koji god rezultat da vas čeka, samo 7 minuta vas deli od otkrića pravog puta za vas.

Uradite odmah ovaj besplatan 7-minutni test i otkrijte da li je IT karijera pravi izbor za vas. Za najviše 24 sata očekujte stručnu procenu svojih IT predispozicija.

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime