Mladi ljudi u Srbiji se sve češće odlučuju za pokretanje sopstvenog biznisa. Na Sajmu omladinskog preduzetništva, koji se održava od 13. do 15. decembra, svi zainteresovani će imati priliku da steknu nova znanja i veštine koje mogu primeniti u unapeđenju svoje karijere.

U nedostatku radnih mesta, mladi u Srbiji se sve češće opredeljuju za pokretanje sopstvenog biznisa. Šta ih motiviše, koje ideje ih pokreću, na kakve prepreke nailaze, da li se rizik isplati? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete saznati na Sajmu omladinskog preduzetništva, koji će se održati od 13 do 15. decembra u Hotelu Zira u Beogradu.

Pre Sajma, u sklopu projekta Put mladog preduzetnika, širom Srbije se održavaju predavanja sa ciljem da motivišu, informišu i podstaknu mlade da razmišljaju o pokretanju sopstvenog biznisa.

Sandra Iđoški, PR Privrednog foruma mladih, koji je organizator Sajma omladinskog preduzetništva, za eduTV je govorila o tome šta posetioci Sajma mogu da očekuju, kao i šta će se sve dešavati u okviru projekta Put mladog preduzetnika.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime