23/09/2023

Podelite sa nama svoje znanje, veštine, iskustva i kreativne ideje. Postanite deo eduTV tima ili naši saradnici, i učestvujte u razvoju naše edukativne televizije. Svaka vaša sugestija je dobrodošla i sa zadovoljstvom ćemo je razmotriti i uvažiti!

Vaše mišljenje nam je važno

Predložite teme koje su vam zanimljive, uspešne ljude čija biste iskustva voleli da čujete i zanimljive ličnosti koje biste želeli da intervjuišemo.

Otvoreni smo za svaku ideju koju imate, a uklapa se u misiju i viziju eduTV-a.

Postanite naš saradnik

Imate dobru zamisao, ali nemate mogućnosti da je realizujete zbog tehničkih ograničenja? Spremni smo da pomognemo. Iskoristite mogućnost da ispričate svoju priču. Možda nam baš vaš nastup, stil prezentovanja i pristup materiji privuku pažnju i možda baš vi postanete naš saradnik.

TV i producentske kuće

Raspoloženi smo za sve vidove koprodukcije i saradnje. Dođite da razmenimo ideje, resurse i tehničke mogućnosti, kako bismo ponudili kvalitetan sadržaj.

Uspešni ljudi

Podelite sa drugima svoje priče o uspehu. Ispričajte kako ste gradili karijeru, kako ste došli do pozicije na kojoj ste sada i šta vas je motivisalo na putu ka ostvarenju snova.

Organizacije i institucije

Priključite nam se u misiji širenja znanja. Možemo ostvariti saradnju na osnovu koje ćemo mi prenositi vaše sadržaje, a vi naše. Udružimo resurse za bolju budućnost obrazovanja.

Za sva pitanja možete nam se obratiti putem mejla office@edutelevision.com.