Sa prvakinjom Pozorišta na Terazijama Jelenom Jovičić prošetali smo se kroz ovaj beogradski muzički teatar. Ne propustite intervju sa zvezdom komada „Mamma Mia“, „Čikago“ i „Producenti“ i otkrijte šta se krije iza kulisa.

Glumica Jelena Jovičić, prvakinja Pozorišta na Terazijama i zvezda čuvenih mjuzikala „Mamma Mia“, „Čikago“, „Producenti“ i „Viktor, Viktorija“, provela nas je kroz zgradu ovog muzičkog teatra.

Sa Jelenom smo zavirili u sve prostorije Pozorišta na Terazijama, od šminkernica do same scene. Otkrila nam je kako se sprema jedan mjuzikl, koliko dugo traju probe i ko sve učestvuje u realizaciji predstave.

Čućete i neke činjenice o Pozorištu na Terazijama koje nisu toliko poznate javnosti – na primer o periodu kada je deo pozorišta bio pod vodom, kao i o tome kakva je bila reakcija publike posle velikog renoviranja. Zatim, kako se pozorište menjalo tokom godina, kako se u ovoj ustanovi kulture proslavljaju uspesi i jubileji, ali i koje nezgode su se dešavale na sceni.

Jelena nam je pričala o tome kako je počela da se bavi glumom, kako je ušla u svet mjuzikla i zaposlila se u Pozorištu na Terazijama. Otkrila nam je koji svoj mjuzikl smatra krunom svoje karijere i na koji je najponosnija, koju predstavu je odigrala najviše puta, koji komad je igrala čak do osmog meseca trudnoće, u kom mjuziklu nosi bubicu ispod perike, ali i kako prepoznaje beogradska pozorišta po mirisu.

Ne propustite priliku da pogledate ovaj zanimljiv intervju i zavirite iza kulisa jednog od najposećenijih pozorišta u Beogradu.

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime