Nedelja pred nama se širom sveta obeležava kao Svetska nedelja sladoleda. Uživajte u svom omiljenom ukusu letnje poslastice i podržite akciju „Slatko druženje za nove živote”.

„Slatko druženje” je humanitarna akcija koju je pokrenula Milica Zlatić. Ona je okupila poslastičare širom Beograda koji su korisnicima Kreativno edukativnog centra obezbedili sladak obrok za vreme dnevnog boravka. Ova druženja se realizuju u odabranim poslastičarnicama, kao i u dnevnom centru KEC, zahvaljujući mnogobrojnim partnerima koji su prijatelji akcije.

Povodom Svetskog dana sladoleda, koji se obeležava u trećoj nedelji jula, osmišljen je događaj „Slatko duženje za nove živote”. Svi zainteresovani su pozvani da ga posete i uživaju u letnjim poslasticama poslastičarnica koje su podržale akciju: Bagel Бејгл, Minjina Kuhinjica, Pelivan, SoSo Sweet, HomeMade Company, Tintolino Family, Dolce by Tintolino Family, Crna Ovca, Franš, Creative Cookies, Miss Pops, Hand made KEKS by Hero, Bb kolačići, Zdravo Živo, Skroz dobra pekara, Ferdinand knedle, Mandarina Cake Shop, Medenjaci čarobnjaci, Slatka strast, Fini, Slatkoteka, Sapore.

Zabeležite slike omiljenih poslastica koristeći #slatkodruženje, a kada se zasladite, umesto bakšiša, pošaljite SMS bilo koje sadržine na broj 3331. Cena poruke iznosi 100 dinara i na ovaj način pomažete kupovinu ultrazvučnog aparata za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju, koji će biti otvoren pri Opštoj bolnici u Užicu.

U emisiji COOLtura saznajte više o ovoj sjajnoj akciji koju nam je pripremilo „Slatko druženje” i pogledajte kakva je atmosfera na slatkim okupljanjima!

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime