Emisija „Tema nedelje” bavi se aktuelnim društvenim temama kao što su dualno obrazovanje, privatno školstvo, usvajanje dece i mnogim drugim. Gosti emisije su stručnjaci iz različitih oblasti.

Program Obrazovne televizije eduTV bogatiji je za još jednu emisiju – „Tema nedelje”. Svake nedelje gledaoce očekuju nove i aktuelne društvne teme. Autor i voditelj je Dunja Bibić. Kako kaže, za rad na ovoj emisiji odlučila se zato što se nekim bitnim temama u medijima ne pridaje dovoljno pažnje.

„Bavila sam se temama kao što su dualno obrazovanje, vršnjačko nasilje i brojnim drugim. Teme biram po važnosti, ali i po tome da gledaocima budu zanimljive.” napominje autorka.

Tema nedelje: privatno obrazovanje u Srbiji

Tema prve epizode emisije „Tema nedelje” bilo je privatno obrazovanje u Srbiji.

„Sve je veći broj privatnih srednjih škola, privatnih fakulteta, pa čak i osnovnih škola u Srbiji, a i dalje se sumnja u kvalitet privatnog obrazovanja. Ta činjenica je ujedno bila i razlog zašto sam odlučila da u prvoj emisiji pokrenem tu temu. Gošća koja je govorila na pomenutu temu bila je Svetlana Belić Malinić, direktorka Savremene gimnazije u Beogradu”, kaže autorka emisije Dunja Bibić.

Prvu epizodu možete pogledati u nastavku teksta, a „Temu nedelje” gledajte nedeljom od 20:15h.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime