Retrospektakl nije rejv na kakav ste navikli, već jedinstveno muzičko putovanje koje obeležava jubilej Marka Nastića i u kojem će uživati svi oni koji vole elektronsku muziku.

Najpoznatiji srpski di-džej Marko Nastić povodom obeležavanja 20 godina karijere organizuje događaj Retrospektakl, koji će sasvim sigurno obradovati sve ljubitelje klabinga.

Zbog velikog interesovanja i neočekivanog broja prodatih karata, Retrospektakl, prvobitno planiran za Hangar, premešten je u Centralni magacin Luke Beograd (Žorža Klemansoa 39), kapaciteta za 7.000 ljudi i veličine 3.500 metara kvadratnih.

Ujedno s povećanjem kvadrata, odlučeno je da se poveća i broj ulaznica koje se puštaju u prodaju – i to onih s VIP oznakom.

U ponedeljak, 30. aprila, u prodaju su puštene VIP ulaznice za događaj po ceni od 1.990 dinara, a nakon 9. maja cena VIP ulaznića biće 2.400 dinara.

Pored VIP ulaznica, regularne karte su u prodaji od sredine marta:

  • ulaznice po superpromotivnoj ceni od 800 RSD i promotivnoj ceni od 1.000 dinara su rasprodate
  • kontingent od 3.500 ulaznica po redovnoj ceni od 1.200 dinara je u prodaji
  • za prodaju na vratima pred sam događaj biće dostupan kontingent od 500 ulaznica po ceni od 1.500 dinara.

Karte se mogu nabaviti putem prodajne mreže Eventima, kao i elektronskim putem, preko sajta www.eventim.rs.

20 godina klabinga u jednoj noći

Retrospektakl počinje u 2017, iz koje se vraćamo u 1997. godinu, kada je Marko počeo karijeru, pri čemu će se na svakih 20 minuta smenjivati po jedna godina i u njoj po četiri najveća klupska hita koja su obeležila tu godinu – numere koje svi dobro pamte.

Stariji, iskusni klaberi će bez dileme doživeti svojevrstan flashback koji evocira lepe uspomene, dok će za mlađe generacije ovakav događaj biti prilika da u jednoj noći prođu kroz sve muzičke momente domaćeg klabinga i učestvuju u evoluciji elektronike do oblika u kom je danas poznajemo.

 

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime