Mladi, ambiciozni i uspešni. Petar, Filip i Andrej su učenici Srednje škole za informacione tehnologije ITHS i prijatelji koje povezuje i ljubav prema informacionim tehnologijama.

Petar Nedeljković, Filip Milinković i Andrej Marković su učenici Srednje škole za informacione tehnologije ITHS i prijatelji koje spaja strast prema IT-ju. Povezuje ih i želja za uspehom.

Ovaj tročlani dream team na takmičenjima ne prolazi bez nagrade, a najsvežiji uspeh zabeležili su kao najmlađi učesnici nedavno održanog hakatona. Odlična ideja i pravilno raspoređeni zadaci doveli su ih do visokog trećeg mesta, a stresna 24 sata pretvorila su se u lepu uspomenu koju će pamtiti ceo život.

Šta podrazumeva hakaton, koja je bila njihova ideja, kako su uradili projekat i šta im znači ovo iskustvo, saznajte u prilogu u nastavku teksta. Otkrijte i kada su se zainteresovali za informacione tehnologije, kako izgledaju njihovi školski dani u ITHS-u, kako su se odlučili da paralelno sa školovanjem počnu da stiču i radno iskustvo, kao i gde sebe vide za nekoliko godina.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime