U duhu novogodišnjih praznika u novoj epizodi emisije eduKARIJERA upoznajemo vas sa Vukom Tomićem – momkom koji je verovao u svoje dečje snove i ostvario ih.

Vuk donosi dašak novogodišnje čarolije u našu prestonicu svake godine. Porodični dom porodice Tomić na Voždovcu opravdano nosi titulu najlepše ukrašene kuće u Beogradu. Vuk je 2005. prvi put pobedio na takmičenju za najlepše dekorisanu kuću koje organizuje Grad Beograd, a onda i odbranio svoju titulu.

Vuk je zapravo uspeo da svoj hobi i dečački san pretvori u posao iz snova. Odlučio je da se upusti u razvoj svog brenda, koji se simbolično zove Sijalica.

Brend Sijalica

Industrija posvećena božićnim i novogodišnjim praznicima je znatno razvijenija u zapadnim zemljama, u šta je Vuk imao priliku da se uveri kada je pre sedam godina prvi put otišao na sajam Christmasworld, koji se svake godine održava u Frankfurtu. Prethodnih godinu dana Vuk uspešno razvija i gradi Sijalicu, koja je posvećena upravo proizvodnji i prodaji novogodišnje rasvete.

Sijalica nudi jedinstvene ukrase za vaš dom, međutim, ako mislite da niste dovoljno spretni, možete angažovati ekipu koja stoji iza ovog brenda da ukrasi vaš životni ili poslovni prostor.

Ako ne verujete u bajke, to znači da još uvek niste došli do Gostivarske 32 u vreme novogodišnjih praznika – da vidite i uživo magiju koju nam svake godine priprema Vuk Tomić. Ne propustite priliku da pogledate intervju sa ovim izuzetnim momkom.

KOMENTAR

Unesite komentar
Molimo vas unesite vaše ime